BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 19, 2010

I'M BACK!!!!!

Guys, mintak maap bebanyak!

Bebaru internet wat hal, so tak dapat nak tulis post baru.
Nak citer pasal dah abis PLKN pon tak sempat..huhu...

Oh yerk, tok bebudak x-SAMSMEL, aku ada jumpa ramai gak
bebudak korang...cam Halimi..and saper lagi ek?
Dia jer kowt.And ada gak member Maisarah,saper nama
budak chipsmore tu ek?Tak ingat lak, but, ko pown tau,
so, tak payah la aku citer an?
Well, sejak post hari tu, banyak benda dah jadi.Mak and ayah den masuk hospital haritu,dua-dua kes denggi..(sweet couple).
Diorang cam dah setting jerk nak masuk
sesama,sepital sama,keluar pon sesama.Nasib baek tak masuk wad sama.hihi.....
Skang ni tengah tunggu masa nak start ambik lesen, korang
yang dah abis amik tu jangan ler nak berlagak sangat!!!
Masing-masing bajet jerk coz dah ada lesen..hampeh tol!
Ugh, lagi satu nak citer, abang aku skang ni kat Jordan,
dia tengah honeymoon ngan bini dia.
Harap-harap tak lama lagi aku blei jada pakcik.Haha..you wish!
So, later guyz,and by the way, sesape bdak skolah nak gi
bookfair, silakan.Jangan ajak aku..hihi~

3 comments:

adobemujahidcs3 said...

yer...saya kenal dak botak dn pipi tembam cket yg ala2 negro tue....

die klasmate saya taim 6 AB dlu...

dlu die pkai spek kayu...tpi skang die dh pakai spek besi....

hahahahaha

zida said...

hahaha spek kayu pulak!
akhirnya.
dah lame aku menanti ko pnye new post.
lalalala~

not-ur-normal-DEEN said...

uih, tu kenangan zaman silam,
jangan ler diungkit kembali
huhu~